Από τον Κώστα Λεφάκη

Η εβδομάδα μεταξύ των εκλείψεων θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι συνέβη και να ανασυνταχθείτε έπειτα από απώλειες ή ζημιές.

Κριός

Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που επιδιώκετε την εκπλήρωση των στόχων και των επιθυμιών σας. Οι άλλοι δεν είναι εύκολοι αντίπαλοι, έστω κι αν εσείς διακρίνετε αδυναμίες και τομείς δράσης. Το απρόβλεπτο θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να δημιουργεί καταστάσεις ανισορροπίας, ενώ εσείς ετοιμάζεστε να περάσετε ένα σχέδιο που αφορά σε μια επαγγελματική σας δραστηριότητα.

ΤΙΡ: Φροντίστε να είστε εγκρατείς και σκεπτόμενοι.

Ταύρος

Γίνεστε πιο επιφυλακτικοί και λιγότερο πρόθυμοι να υποστηρίξετε κοινές δραστηριότητες. Είναι μια στάση άμυνας που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις δυνάμεις σας, να στοχεύσετε καλύτερα στο μέλλον και να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά συνεχίζεται η περίοδος της αβεβαιότητας, αλλά οι περισσότεροι έχετε κάπου να στηριχτείτε μέχρι να λειτουργήσουν τα νέα δεδομένα από τις πλανητικές επιδράσεις.

ΤΙΡ: Η υγεία σας χρειάζεται συνετή διατροφή και άσκηση.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα είναι εξίσου δύσκολη όσο η προηγούμενη και θα πρέπει να μεριμνήσετε για τη θέση σας στην εργασία και στο κοινωνικό περιβάλλον. Τα χρήματα εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, έστω κι αν επιτύχετε έναν έξυπνο συμβιβασμό στις υποχρεώσεις σας. Σίγουρα σας ευχαριστούν τα καλά λόγια των άλλων, αλλά πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας!

ΤΙΡ: Μη δίνετε αφορμές που δημιουργούν ένταση στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος

Επαγγελματικά δεχτείτε το καθεστώς που επικρατεί και περιμένετε βελτίωση αργότερα. Αν είστε σε διακοπές, φροντίστε τις συναναστροφές σας και αποφύγετε να συνδυάσετε πολλά άγνωστα άτομα! Κάποιες προκλήσεις κοινωνικού χαρακτήρα δεν πρέπει να σας ταράξουν ούτε να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Μια μικρή οικονομική ενίσχυση είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΤΙΡ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Λέων

Το θέμα είναι τα αισθηματικά σας και πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις που να μην επηρεάζουν το πρόγραμμά σας. Αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις και παραμείνετε στο πλαίσιο που εξυπηρετεί τη διάθεση και τις υποχρεώσεις σας. Οικονομικά κάποιοι θα χρειαστεί να καλύψετε έκτακτα έξοδα, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

ΤΙΡ: Φροντίστε να διοχετεύσετε την υπερβολική σας ενέργεια!

Παρθένος

Οι επιλογές σας πρέπει να σας ωφελούν, οπότε μην ενδίδετε στη διάθεσή σας για κοινωνική αναγνώριση. Η εργασία παρουσιάζει κάμψη, αλλά αυτό δεν αφορά όσους ασχολείστε με τον τουρισμό. Προσοχή σε ένα θέμα υγείας ή σε ζητήματα επικοινωνίας και συνεννόησης. Τα θέματα του εγωισμού χρειάζονται προσοχή και εκτόνωση για να μη βρεθείτε απέναντι σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμοι ποικιλοτρόπως.

ΤΙΡ: Κερδίστε την εμπιστοσύνη εκείνων που έχουν λόγο στις υποθέσεις σας!

Ζυγός

Οικονομικά κρατήστε τα σχέδιά σας μυστικά, αποφύγετε να εμπλακείτε με τη γραφειοκρατία και μην απευθύνεστε σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν ή να δώσουν λύση στα θέματα που σας απασχολούν. Κάντε ήρεμες διακοπές και αποφύγετε τους κόλακες. Φροντίστε να είστε ασφαλείς στις δραστηριότητές σας και αποφύγετε οτιδήποτε εμπεριέχει κίνδυνο.

ΤΙΡ: Ευνοείστε σε υποθέσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος!

Σκορπιός

Καλό είναι να συνέλθετε από τις παρενέργειες της έκλειψης και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μια αγοραπωλησία που θεωρούσατε καλή ευκαιρία παρουσιάζει είδος εμπλοκή. Αν θεωρείτε ότι σας συμφέρει, πρέπει να βρείτε τρόπο να την ξεπεράσετε! Αισθηματικά φανείτε διπλωμάτες και συγκαταβατικοί απέναντι στο σύντροφο ή στα άτομα με τα οποία σας δένει κάτι ξεχωριστό.

ΤΙΡ: Φροντίστε όσους έχουν την ανάγκη σας, χωρίς να εξαντληθείτε.

Τοξότης

Πήρατε μια γεύση των εκλείψεων και τώρα πρέπει να φανείτε αποφασιστικοί στην προάσπιση του συμφέροντός σας. Η καλή σας υγεία στάθηκε στο ύψος της και σας βοήθησε να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας. Αισθηματικά αποφύγετε την ένταση τώρα, γιατί είναι μια περίοδος που δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε περισσότερα μέτωπα με το περιβάλλον σας. Οικονομικά διατηρήστε όσο μπορείτε την αυτονομία σας!

ΤΙΡ: Προνοήστε για να έχετε ό,τι χρειάζεστε όταν η τύχη θα είναι αυστηρή μαζί σας!

Αιγόκερως

Είστε από εκείνους που δεν επηρεάστηκαν τόσο από την προηγηθείσα έκλειψη και αυτό σας φέρνει και πάλι στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Οι επιχειρηματίες από εσάς μπορείτε να κάνετε την κίνηση που σχεδιάζετε εδώ και καιρό και να αυξήσετε την εμβέλειά σας. Προσοχή σε οτιδήποτε φαίνεται να μην ελέγχεται από εσάς και σε οτιδήποτε αντιστέκεται στον τρόπο προσέγγισής σας.

ΤΙΡ: Αισθηματικά πείτε αυτά που θέλετε με διπλωματία.

Υδροχόος

Προσοχή σε κάθε είδους σχέσεις. Φαίνεται ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα διπλωμάτες και ανεκτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και σας επηρεάζει. Η εβδομάδα δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε ή να αδιαφορήσετε για τα επαγγελματικά σας. Όσοι είστε σε διακοπές φροντίστε να αισθάνεστε άνετα. Αν έχετε αμφιβολίες για κάποιες εξελίξεις, προνοήστε για εναλλακτικές λύσεις που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήστε.

ΤΙΡ: Προχωρήστε σε διορθωτικές κινήσεις για να ορθοποδήσετε οικονομικά.

Ιχθύες

Είναι καλύτερα να λειτουργήσετε μαζί με άλλους, παρά να εκτεθείτε σε κινδύνους ενεργώντας μόνοι σας. Αισθηματικά η περίοδος δεν ευνοεί τις αλλαγές και είναι καλύτερα να εξακολουθήσετε την τακτική που ακολουθούσατε μέχρι σήμερα. Μια κοινωνική πρόσκληση θα σας ευχαριστήσει και θα σας ικανοποιήσει, ενώ νέοι άνθρωποι θα μπουν στο οπτικό σας πεδίο, ιδιαίτερα αν κάνετε διακοπές.

ΤΙΡ: Ο ενθουσιασμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές.