Ζυγούλη για Ρουβά: Έχω ψάξει κινητό, μπήκα στο δίλημμα «Μένω ή φεύγω»


Ακόμα και τα ζευγάρια που φαίνονται τέλεια έχουν περάσει τις δυσκολίες τους. Αυτό παραδέχτηκε η Κάτια Ζυγούλη η οποία μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο youtube απάντησε σε δύσκολες ερωτήσεις των follower της.

Μάλιστα εξήγησε ότι έχουν περάσει δυσκολίες με τον Σάκη ενώ κάποια στιγμή η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με το δίλημμα να μείνει μαζί του ή να φύγει από κοντά του.

Τελικά αποφάσισε να μείνει και να παλέψει, κάνοντας στην άκρη τον εγωισμό της.

Στην ερώτηση «πότε κατάλαβε ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός της» ανέφερε:

«Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ, ότι είναι ο άνθρωπός της), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες –γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε –  ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια».

Σε ερώτηση αν έχει μπει στον πειρασμό να ψάξει κινητό:

«Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές και όλα! Αλλά το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ότι δεν βγάζεις άκρη. Και αν δεν βρεις και κάτι θα λες κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα».

Δείτε το video:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!