Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στη Φωτεινή Ψυχίδου και «Στη Φωλιά των Κου Κου» για τη ζωή της, το GNTM αλλά και την οικογένειά της.

Η Art Director αποκάλυψε πως τη στιγμή που είδε το σύζυγό της κατάλαβε πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της. Κι ενώ η Ζενεβιέβ είναι πολύ δυναμική και σίγουρα είναι υπέρμαχος του φεμινισμού εξήγησε πως για εκείνη ο φεμινισμός δεν σημαίνει ότι παίρνεις τη θέση του άντρα. «Είμαστε μια ομάδα. Ο αρχηγός είναι ο Βασίλης», είπε.

Η Ζενεβιέβ είπε επίσης πως στις εγκυμοσύνες της πήρε πάρα πολλά κιλά που τα ευχαριστήθηκε. «Πήρα 40 κιλά στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη και ήταν τέλεια», συμπλήρωσε.

Η πιο viral περσόνα του GNTM ανέφερε για ακόμα μια φορά πως γελάει πάρα πολύ με όσους την τρολάρουν στο διαδίκτυο και τους ευχαριστεί που της φτιάχνουν τη διάθεση.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε επίσης πως δεν μπορεί να επέμβει στις κόντρες των κοριτσιών μέσα στο σπίτι. «Τα κορίτσια του GNTM είναι γυναίκες, δεν είναι παιδάκια», εξήγησε.

Τέλος, η art director ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει μοντέλο και εξήγησε γιατί παρόλα αυτά την έχουμε δει να κάνει πασαρέλα.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί