
Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη λίγο πριν την κοινή τους πρεμιέρα στο «The Final Four»
Τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σύντομα θα βλέπουμε μαζί στο μουσικό talent show “The Final Four” όπου εκείνη θα παρουσιάζει ενώ ο τραγουδιστής θα κάθεται στη θέση της κριτικής επιτροπής.
The Final Four: Δείτε τη φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση της κριτικής επιτροπής
Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου για να απολαύσει τη συναυλία του ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί και backstage.
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ήταν πολύ κομψή φορώντας ένα maxi σατέν φόρεμα σε ανοιχτή πράσινη απόχρωση το οποίο συνδύασε με nude flat πέδιλα και ζώνη.
Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:


Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency
The post Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη λίγο πριν την κοινή τους πρεμιέρα στο «The Final Four» appeared first on Peoplegreece.com.