Η Ζέτα Μακρυπούλια αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις πασχαλινές διακοπές της σε κάποιον εξωτικό προορισμό όπως ενημέρωσε τους followers της μέσω ενός Insta Story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αυτές τις ημέρες δεν είχε υποχρεώσεις που να την αναγκάζουν να μείνει στην Αθήνα καθώς όπως η ίδια ανακοίνωσε η παράσταση «Γιούγκερμαν» στην οποία πρωταγωνιστεί θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα:

«Εδώ Λίλυ Σιλανπώ. Μητέρα του Βασίλη Καρλοβιτς Γιουγκερμαν. Σήμερα δεν είναι η τελευταία μας παράσταση, καθώς μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε για ένα μήνα ακόμη! Ένα break για Πάσχα θα το κάνουμε όμως!!!»

 

View this post on Instagram

 

Εδώ Λίλυ Σιλανπώ. Μητέρα του Βασίλη Καρλοβιτς Γιουγκερμαν. Σήμερα δεν είναι η τελευταία μας παράσταση, καθώς μετά το Πάσχα θα συνεχίσουμε για ένα μήνα ακόμη! Ένα break για Πάσχα θα το κάνουμε όμως!!! —————————————————————— @poreia_theatre #γιουγκερμαν #actrees #acting #theater #theaterlife #λιλυσιλανπω make up #evizafeiropoulou #sunday

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Στην τελευταία της ανάρτηση η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε στην παραλία να φοράει το μαγιό της και να απολαμβάνει τον καλό καιρό.

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:

 

View this post on Instagram

 

Love my new sunglasses! Thank you @nanarrou ? ——————————————————————— #chimi #happyeaster #chimieyewear #relaxing #exotic

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on