«Ε! Φίλε»: Ο Πάνος Μουζουράκης ερμηνεύει το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»


Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι».

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» του Mega, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ξεχωριστή χροιά και τη μοναδική σκηνική παρουσία συγκινεί με την ερμηνεία του στο «Ε! Φίλε», το τραγούδι της νέας πρωτοποριακής σειράς κινηματογραφικών προδιαγραφών «Κομάντα και Δράκοι», σε πρωτότυπη μουσική του Μίνου Μάτσα.

Ο Μίνως Μάτσας δημιουργεί ένα μοναδικό μουσικό σύμπαν, όπου το παραδοσιακό λαούτο μέσα από ενισχυτές ηλεκτρικής κιθάρας και slide τεχνικές ενώνεται με το αμερικάνικο banjo, την blues φυσαρμόνικα και τους παραδοσιακούς ήχους της Κρήτης δημιουργώντας μια πολύ ελκυστική ατμόσφαιρα.

Οι στίχοι της Σοφίας Καψούρου περιγράφουν το μακρύ ταξίδι του ήρωα της σειράς, την πάλη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι και η φωνή του Πάνου Μουζουράκη ταξιδεύει τις λέξεις στη ψυχή των ακροατών μέσα από την εσωτερικότητα και την αισθαντικότητα της ερμηνείας του.

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου «Κομάντα και Δράκοι», που φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη, προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:30 στο Mega.

Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά.

Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των Δράκων και να δώσουν ένα τέλος στη βεντέτα που στοιχειώνει το χωριό.

Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Το τραγούδι «Ε! Φίλε» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!