Εύβοια: Προσαγωγές και συλλήψεις για εμπρησμούς – Ομολόγησε ότι έβαλε τέσσερις φωτιές στην Κάρυστο


Σε προσαγωγές και συλλήψεις για εμπρησμούς έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές στην Εύβοια τα τελευταία 24ωρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στα Ψαχνά μία μητέρα κατήγγειλε ότι ο 18χρονος γιος της, με νοητική αναπηρία, έβαλε φωτιά σε θάμνο στην περιοχή.

Τον 18χρονο φέρεται να κατέγραψε και κάμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του εφήβου, αλλά και της μητέρας του.

Επίσης, στην Κάρυστο έχει γίνει η προσαγωγή τριών ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι για εμπρησμούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εξ’ αυτών ομολόγησε πως έβαλε τέσσερις πυρκαγιές. 

Στο μεταξύ, προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Δευτέρα έλαβε ο 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη για δύο πυρκαγιές, που ξέσπασαν χθες στο Δοκό της Χαλκίδας.

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες ανέφεραν ότι τον 48χρονο έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας να κινείται κοντά στα σημεία, όπου εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές, ενώ στο παρελθόν είχε καταθέσει ξανά ως ύποπτος για φωτιές, που είχαν ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Ο συλληφθείς κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση. 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!