O Γιάννης Μπουτάρης είναι πλέον στο 78ο έτος της ηλικίας του και πολύ ερωτευμένος. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ειδικότερα, πήρε την απόφαση να υπογράψει Σύμφωνο Συμβίωσης με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία.

Σύμφωνα με το seleo.gr, που μεταδίδει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαΐδη στην εφημερίδα Thessnews , ο Γιάννης Μπουτάρης πλέον μένει και κάτω από την ίδια στέγη με την αγαπημένη του, αφού μετακόμισε και ζει με τη σύντροφό του και τα παιδιά της. Την αγάπη τους στεγάζει, όπως μαθαίνουμε, ένα διαμέρισμα 170 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Μάλιστα, το εν λόγω διαμέρισμα ανήκει σε Σκοπιανό επιχειρηματία, που αποτελεί και συνεταίρο του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ.

Σύμφωνα τώρα με το ρεπορτάζ της Real Life, η Μαρία Ιωαννίδου ασχολείται επαγγελματικά με το κόσμημα. Είναι μάλιστα αρκετά νεότερη από τον Γιάννη Μπουτάρη, από τον οποίον τη χωρίζουν αρκετά χρόνια, ενώ όλοι μιλούν για μία πολύ γλυκιά γυναίκα, που προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Όσον αφορά τη ζωή του ζευγαριού, όταν τους το επιτρέπει ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος τους, αρέσκονται στις χαλαρές βόλτες και εξόδους για δείπνο και κρασί. Άτομο του στενού τους περιβάλλοντος δήλωσε σχετικά: «Περνάνε πολύ όμορφα μαζί. Είναι χαλαροί, απολαμβάνουν τη συντροφικότητα και ξέρουν καλά τι θέλουν ο ένας από τον άλλον. Υπάρχει εκτίμηση και αγάπη μεταξύ τους».

Aν και το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι πρόσφατο, οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουτάρης διατηρεί στενή φιλία με την αδερφή της συντρόφου του, την Κατερίνα Ιωαννίδου, ενώ είχε φωτογραφηθεί και ως μοντέλο για τα κοσμήματά της στο παρελθόν.