Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη: Διακοπές στη Σίφνο για το ζευγάρι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας


Στην καλύτερή τους φάση φαίνεται πως βρίσκονται η Χρύσα Παπαλελούδη και ο Ευθύμης Ζησάκης που σε λίγο καιρό ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Το ζευγάρι μετρά ήδη τέσσερα χρόνια σχέσης και μέρα με τη μέρα ο έρωτάς τους δυναμώνει. Οι δυο τους, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν στις αρχές του ερχόμενου Σεπτέμβρη σε μια τελετή που θα λάβει χώρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα καθώς και οι δυο αγαπούν πολύ τη θάλασσα.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο είναι πυρετώδεις, αφού, παρόλο που θα γίνει σε κλειστό κύκλο, το ζευγάρι επιθυμεί να είναι υπέρλαμπρος. Αυτό που επιθυμούν τόσο ο Ευθύμης Ζησάκης όσο και η Χρύσα Παπαλελούδη είναι να οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και πολλές εκπλήξεις. Το θέμα του γάμου, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το… “νησί”.

Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή όμως, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Σίφνο. Μάλιστα, μέσα από τα social media δημοσιεύουν στιγμιότυπα δείχνοντάς μας πως περνούν ενώ όπως θα δεις και οι δυο μοιάζουν να ζουν την απόλυτη ευτυχία.

Η γνωριμία του Ευθύμη Ζησάκη με τη Χρύσα Παπαλελούδη έγινε το 2020 στη θεατρική παράσταση “Η εκδίκηση της ηλίθιας” και περίπου έξι μήνες μετά αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Μάλιστα, οι δυο τους συνεργάστηκαν και τηλεοπτικά πριν περίπου δυο χρόνια όταν παρουσίαζαν μαζί με τηλεοπτική εκπομπή στην Κύπρο.

Οι δυο τους ωστόσο, συνεργάζονται και επιχειρηματικά, έχοντας επικεντρωθεί στις παραγωγές παιδικού θεάτρου. Αυτή τη περίοδο ανεβάζουν την “Ειρήνη” του Αριστοφάνη, ενώ τον χειμώνα θα βρίσκονται σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.

Η πρόταση γάμου του Ευθύμη Ζησάκη στην αγαπημένη του έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα ταξίδι που είχαν κάνει οι δυο τους στη Βερόνα της Ιταλίας.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!