Ευθύμης Ζησάκης: Θα το πω για πρώτη φορά, θεωρώ τιμή μου όλο αυτό που έζησα


Ο Ευθύμης Ζησάκης μετά τον άσχημο ντόρο που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα γύρω από το όνομα του έχει πλέον βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και φαίνεται να έχει ξαναβρεί τον δημιουργικό εαυτό του.

Ο ηθοποιός, τον οποίο κάθε Κυριακή απολαμβάνουμε τηλεοπτικα στις μεταμφιέσεις του Your Face Sounds Familiar, βρέθηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» όπου ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε τα πράγματα που του άφησε όλη αυτή η ιστορία:

«Θα το πω για πρώτη φορά, θεωρώ τιμή μου όλο αυτό που έζησα. Τιμή μου όσον αφορά ότι ξεκαθάρισε το τοπίο ξαφνικά. Με πολλή στεναχώρια σαφώς, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο ωραία πράγματα, το κατάλαβα και με την καλή και με την κακή πλευρά. Εγώ μέχρι τότε είχα μάθει μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων. Είμαι ένας άνθρωπος που η δουλειά που έχει φερθεί πολύ καλά. Δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι που θα με εμποδίσει σε αυτό που έχω ονειρευτεί και η πρώτη λακκούβα, το πρώτο μπέρδεμα, ήταν αυτό. Το οποίο σαφώς με σόκαρε», ανέφερε ο Ευθύμης Ζησάκης και συνέχισε:

«Για κάποιο λόγο άνθρωποι οι οποίο μέχρι τώρα δεν με είχανε εντοπίσει, μέσω αυτής της διαδικασίας, θέλω να τους ευχαριστήσω, με εντοπίσαμε, με πλησίασαν, με συζήτησαν και με εκτίμησαν. Όποιος είπε κάτι κακό για εμένα, μόνο με καλό πρόσιμο το είδα».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!