Έχετε αναρωτηθεί τι βρίσκεται πίσω από τις πολύ χαμηλές της MediaMarkt; Μιλήσαμε με εργαζόμενο της πολυεθνικής εταιρείας o οποίος για ευνόητους λόγους θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και μας αποκάλυψε 9+1 μυστικά της MediaMarkt, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε έξυπνες και οικονομικές αγορές σε προϊόντα τεχνολογίας.

1. Οι προσφορές που βλέπετε στις διαφημίσεις της MediaMarkt είναι πραγματικά σε απίστευτες τιμές και διασφαλίζονται με τα ηλεκτρονικά ταμπελάκια που είναι συνδεδεμένα online ώστε να παρακολουθούν συνεχώς τις καλύτερες τιμές. Τα μεταφορικά στο MediaMarkt.gr είναι δωρεάν για αγορές άνω των 85 ευρώ. Αν δηλαδή κάνετε αγορές θα φτάσει εντελώς δωρεάν ακόμη κι αν βρίσκεστε σε απομακρυσμένο νησί. 

2. Αν λατρεύετε τα προνόμια και τα δώρα, τότε μπορείτε να γίνετε μέλη του MediaMarkt Club εντελώς δωρεάν. Στα γενέθλιά σας και κάθε 3η, 5η, 7η… αγορά σας θα λαμβάνετε δωροεπιταγές για αγορές. Όσο πιο συχνά κάνετε αγορές, τόσο περισσότερα θα είναι τα δώρα.

3. Στη MediaMarkt μπορείτε να βρείτε πάνω από 50 υπηρεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές… από εγκατάσταση συσκευών έως επισκευή smartphone σε 30 λεπτά.

4. Αν έχετε μάθει να πληρώνετε το parking όταν κάνετε τις αγορές σας σε εμπορικά συγκροτήματα, τότε η MediaMarkt έχει μια ευχάριστη έκπληξη. Δωρεάν parking σε όλα τα καταστήματα MediaMarkt και επειδή είστε σε mood διακοπών… θα σερφάρετε όσο θέλετε με το δωρεάν wifi.

5. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε στα καταστήματα MediaMarkt, θα βρείτε και μεγάλη ποσότητα. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να επιλέξετε και να πάρετε επί τόπου τις συσκευές που είναι ετοιμοπαράδοτες.

6. H ΜediaMarkt έχει μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες σε facebook, Instagram, twitter, youtube, snapchat και linkedin. Κάνοντας follow τις σελίδες, μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές, τις νέες θέσεις εργασίας και τους διαγωνισμούς με άπαιχτα δώρα.   7. Εκτός από τις προσφορές που βλέπετε στην τηλεόραση, στα φυλλάδια και στο internet, κάθε κατάστημα έχει και δικές του μοναδικές ευκαιρίες. Μια επίσκεψη στη MediaMarkt μπορεί να κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

8. Αν βιάζεστε υπάρχει η υπηρεσία “Αυθημερόν Παράδοση” που κάνει αυτό ακριβώς που λέει ώστε να παραλαμβάνετε τη συσκευή σας την ίδια κιόλας μέρα με την παραγγελία της  ή μπορείτε να παραγγείλετε online και να παραλάβετε από το κατάστημα εντός 30 λεπτών. Μάλιστα σε συγκεκριμένα καταστήματα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος «Stop & Go», για να παρκάρετε δίπλα στην είσοδο του καταστήματος.

9. Στη MediaMarkt θα βρείτε όλα τα μεγάλα brands και όλες τις μεγάλες προσφορές που κατά καιρούς τρέχουν. Σε ένα σημείο θα τα βρείτε όλα.

 

Τελικά… πίσω από τη MediaMarkt δεν βρίσκονται μόνο στελέχη ή υπάλληλοι, βρίσκονται πολύ ευχαριστημένοι πελάτες που τα βρίσκουν όλα. Μπορείτε να βρείτε κι εσείς αυτό που θέλετε μέσω του mediamarkt App, τηλεφωνικά στο 8015002020, στο mediamarkt.gr ή να επισκεφθείτε τα 12 καταστήματα MediaMarkt.