Τι κι αν χώρισαν πριν λίγες εβδομάδες; Ο γνωστός τραγουδιστής επιχειρεί να την κερδίσει πίσω, εξομολογούμενος το λάθος που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή.

Ο  λόγος για τον Offset, ο οποίος κατέληξε να διακόψει τη live εμφάνιση της πρώην –πλέον- συζύγου του, για να απολογηθεί μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. Συγκεκριμένα στο Rolling Loud Festival του Los Angeles, ο ράπερ εμφανίστηκε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε η Cardi B. Εκείνος μπήκε μέσα κρατώντας μία τούρτα και με την παρουσία 2.000 λευκών και κόκκινων τριαντάφυλλων (αξίας 15.000 δολαρίων), που έγραφαν «Δέξου με πίσω Cardi».

O ίδιος πήρε το μικρόφωνο και είπε στην πρώην σύντροφό του: «Θέλω απλά να σου πω από κοντά και μπροστά σε όλο τον κόσμο συγγνώμη. Σε αγαπώ. Θα κάνω ο,τι χρειάζεται για να στο δείξω. Είμαι εδώ».


Η Cardi B όμως δεν συγκινήθηκε καθόλου! Αντίθετα τον αγριοκοίταξε και λίγα λεπτά μετά αφού τον έδιωξε σιωπηρά συνέχισε το show της. Στη συνέχεια όμως φρόντισε να σχολιάσει όλα όσα συνέβησαν on stage ζητώντας από τους fans της να σταματήσουν να τον υποστηρίζουν.

View this post on Instagram

I appreciate all the love! But what I need most right now from my fans is support and respect.

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Offset τοποθετήθηκε και μέσω Twitter για ο,τι συνέβη, γράφοντας: «Για όλα τα λάθη που έκανα δημόσια, πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να πεις συγγνώμη πρέπει να είναι επίσης δημόσια».