Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του Άρη Πλασκασοβίτη που έδειχνε να έχει ενοχληθεί με την παρουσιάστρια.

«Να θυμηθούμε όλοι αυτή την όμορφη μέρα, που είχαμε βρεθεί πάλι στη Γλυφάδα τα Χριστούγεννα, και εγώ ο χαζός, γιατί εγώ φταίω, δε φταίτε εσείς σε αυτό, εσείς τι δουλειά σας κάνετε. Δε θα απαντήσω ξανά σε αυτά τα πράγματα γιατί βγήκε η αγαπημένη μου η Κατερίνα και είπε ότι την γέμισα με άχρηστες πληροφορίες. Δεν εκνευρίστηκα αλλά στεναχωρήθηκα. Δε θέλω λοιπόν να της γεμίζω ούτε το πάνελ ούτε την εκπομπή. Με ρώτησαν εδώ οι φίλοι μου αν έχω σχέση, πόσο καιρό έχω να κάνω σεξ, εγώ ο βλάκας απάντησα γιατί θέλω να είμαι πάντα ευγενικός» ανέφερε ο ηθοποιός-τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής.

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα πήρε θέση θέλοντας να λύσει την παρεξήγηση. Με την απάντησή της όμως στον Άρη έδωσε πάσα στον συνεργάτη της Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος έκανε αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

«Αγάπη μου εγώ χιούμορ έκανα. Εδώ και ο Ποσειδώνας να μου ότι έχει καιρό να κάνει σεξ θα πω ότι είναι η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ;» είπε η Κατερίνη με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να απαντά αφήνοντας άφωνο το πάνες: «Και χθες και προχθές έκανε, όταν δεν θα κάνω  θα έχει ενδιαφέρον γιατί κοντεύω τα 100 και το μεγαλύτερο διάστημα που μου έχει τύχει είναι μια εβδομάδα».

Το στιγμιότυπο αυτό έδειξε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Για την Παρέα» και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Τι εκπομπάρα είναι αυτή ρε Κατερίνα, η οποία πιάστηκε λίγο στον καυγά με τον Άρη Πλασκασοβίτη με θέμα το πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ. Ο Άρης όχι η Κατερίνα. Από εκεί πιάστηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μας είπε πως έκανε και χθες και προχθές και ενώ πλησιάζει τα 100 το μεγαλύτερο διάστημα που έχει μείνει χωρίς είναι μία εβδομάδα. Αλίμονο σε εμάς τους νεότερους. Που κάποιοι έχουν κλείσει ακόμα και μήνα», είπε με το κοινό να ξεσπά σε γέλια και χειροκροτήματα.

Δείτε το απόσπασμα