Κατ’ οίκον έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Κρατική Ασφάλεια στα σπίτια των δύο συλληφθέντων για τη χθεσινή επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, επί της οδού Μασσαλίας στο Κολωνάκι, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών έσπασε την τζαμαρία της εισόδου και πέταξε τρικάκια με συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ οι συλληφθέντες χτύπησαν και αφαίρεσαν και το τσαντάκι μέσης του φύλακα που είχε χρήματα και προσωπικά του έγγραφα.

Ο 26χρονος φέρεται να ανήκει στην ομάδα αντιεξουσιαστών που ηγετικό τους μέλος έχει παρουσιαστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα, ενώ στο σπίτι της 23χρονης έχουν εντοπιστεί αντικείμενα που τραβούν πολύ την προσοχή των Αρχών για κάτι ίσως πιο σύνθετο από δράση …«μπαχαλάκηδων».

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι μάρκας GLOCK, δύο γεμιστήρες, 100 σφαίρες των 9 mm, αλεξίσφαιρο γιλέκο, θήκη όπλου χειρός και τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες. Οι έρευνες συνεχίζονται, τόσο για εκείνη όσο και για τον 26χρονο, ενώ οι σφαίρες και το όπλο θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση και περαιτέρω ανάλυση, μήπως τυχόν έχουν χρησιμοποιηθεί σε έκνομες ενέργειες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο News247.gr