
Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης. Κάηκαν οχήματα
Επίθεση καταδρομικού τύπου σημειώθηκε στο ΑΤ Πεύκης λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, επί της οδού Κονίτσης, από ομάδα κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Περίπου δέκα άτομα εφόρμησαν στο Τμήμα, πέταξαν περίπου πέντε μολότοφ και εξαφανίστηκαν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.
Μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα βρίσκονταν πέντε αστυνομικοί. Ο φρουρός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι κουκουλοφόροι και κρανοφόροι νεαροί άρχισαν να εκτοξεύουν μολότοφ.
Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με έξι πυροσβέστες και δυο υδροφόρα οχήματα, για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και σημειώθηκαν ζημιές σε δυο αυτοκίνητα, υπηρεσιακό και ιδιωτικό, επίσης δεν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές.
Το αστυνομικό τμήμα είχε δεχτεί επίθεση με μολότοφ και τον Ιανουάριο του 2008, όταν βρισκόταν επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.