Επίθεση με βιτριόλι: Πώς περνάει τις μέρες στη φυλακή η κατηγορούμενη – Τι ψάχνει


Έρχεται η ώρα της απολογίας για την 36χρονη καθ’ ομολογία δράστης της επίθεσης με βιτριόλι που θα κληθεί να απολογηθεί μπροστά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και να δώσει απαντήσεις  την ερχόμενη Πέμπτη 

Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού μίλησε στο Live News και περιέγραψε τη ζωή της 36χρονης και τον τρόπο που περνά το χρόνο της, με την ίδια να δείχνει κατά διαστήματα χαμένη στις σκέψεις της και να μένει καρφωμένη στην τηλεόραση για να μάθει τις εξελίξεις της υπόθεσης.
Η διευθύντρια κάνει λόγο για άτομο χαμηλών τόνων που δεν προκαλεί προβλήματα, ενώ υποστηρίζει πως η κατηγορούμενη έχει ρωτήσει τί μπορεί να κάνει προκειμένου να μειωθεί η ποινή της, και διαβάζει τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

 Η κατηγορούμενη κάνει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών νέες ερωτήσεις στους δικηγόρους της και εμφανίζεται αποφασισμένη να περιγράψει στο δικαστήριο τα γεγονότα, από τη δική της οπτική γωνία.

Η Νατάσσα Χονδρογιάννη, η δικηγόρος της φίλης της κατηγορούμενης, απάντησε σε ερώτηση της εκπομπής Live News, για τους ισχυρισμούς περί συσκευής εντοπισμού, απαντώντας στον δικηγόρο της Ιωάννας:

«Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει, είναι πυροτέχνημα και δεν υπάρχουν αποδείξεις. Κατηγορηματικά δηλώνουμε πως δεν υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!