Επέτειος για τα «Φιλαράκια»: Ρούχα εμπνευσμένα από τη Ρέιτσελ


Για τον εορτασμό της 25ης επετείου της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Friends” o Ralph Lauren συνεργάστηκε με την Warner Bros και δημιούργησε τη συλλογή “Wear to Work” με βάση τις στυλιστικές επιλογές της Ρέιτσελ Γκριν, του χαρακτήρα που υποδύθηκε η Τζένιφερ Άνιστον.

Κατά τη διάρκεια της σειράς 10 κύκλων, η Ρέιτσελ εργάζεται για το brand Ralph Lauren για πέντε χρόνια και ο Αμερικανός σχεδιαστής έκανε ακόμη και εμφάνιση cameo για να υποστηρίξει την ιστορία.

Τα πραγματικά Polo και Ralph Lauren κομμάτια είναι εμπνευσμένα από το στυλ της πρωταγωνίστριας, όταν πήγαινε στο γραφείο, κοστούμια, μίνι φούστες, μπλούζες ζιβάγκο, πουκάμισα leopard print και κολεγιακού τύπου αξεσουάρ.

Η συλλογή θα παρουσιαστεί στο Bloomingdale’s, στη Νέα Υόρκη – όπου η Ρέιτσελ απέκτησε την πρώτη της εμπειρία από τις πωλήσεις λιανικής -στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα βρίσκεται και αντίγραφο του καφέ Central Perk, όπου οι πρωταγωνιστές Τσάντλερ, Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Φίμπι και Τζόι περνούσαν περισσότερο χρόνο απ’ ότι στα διαμερίσματά τους.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν μία στάση για ένα δωρεάν φλιτζάνι καφέ, ενώ κάθονται στον πορτοκαλί καναπέ της φανταστικής καφετέριας, προτού η εγκατάσταση ξεκινήσει “ταξίδι” σε καταστήματα Bloomingdale’s σε διαφορετικό μέρος κάθε δύο εβδομάδες.

Σε άλλες χώρες η συλλογή Ρέιτσελ θα διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα και online.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!