Εξομολόγηση Σάρον Στόουν: Έχασα 9 παιδιά από αποβολές


Η Σάρον Στόουν μιλά για τις εννέα αποβολές που είχε την ίδια στιγμή που όλος ο πλανήτης ασχολείται με το θέμα των αμβλώσεων και την απαγόρευση τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.  Η πρωταγωνίστρια στο Βασικό Ένστικτο που με το σταυροπόδι της έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όλων, σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης ενώ ο σύζυγός της, Maks Chmerkovskiy, βρισκόταν στην Ουκρανία.

Η Σάρον Στόουν, μιλώντας για τις εννέα αποβολές της, έγραψε: Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά με αποβολή. Δεν είναι μικρό πράγμα ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, ανέφερε η ηθοποιός που έχει αποκτήσει τρεις γιους από υιοθεσία.

Μιλώντας για τα συναισθήματά της είπε: Μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνοι μας και κρυφά… Σαν να έχουμε αποτύχει με κάτι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συμπόνοια, ενσυναίσθηση και θεραπεία. Η γυναικεία υγεία και ευεξία έχει αφεθεί στη φροντίδα των ανδρών και έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και καταπιεστική, έγραψε, ολοκληρώνοντας το μήνυμά της.

Σάρον Στόουν: Πέρασα 36 ώρες τοκετού μόνη μου
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν ανοίγεται για το τόσο επώδυνο θέμα, καθώς πέρυσι είχε μιλήσει για τις αποβολές της και επαίνεσε την «παγκόσμια αδελφότητα» που πλέον μιλά για «θέματα απώλειας και στενοχώριας». Η Σάρον Στόουν εξήγησε ότι πέρασε «36 ώρες τοκετού μόνη της» αφού έχασε ένα μωρό όταν ήταν πέντε μηνών έγκυος, αποκαλύπτοντας ότι οι νοσοκόμες έμειναν μαζί της.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!