Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Κάλεσαν για ανάκριση πρώην σύντροφό σερβιτόρας


Τον Γερμανό πρώην σύντροφο μιας Βρετανίδας σερβιτόρας αναζητά η αστυνομία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εντόπισαν την 59χρονη Κάρολ Χίκμαν και τη ρώτησαν για τον πρώην σύντροφό της, τον 51χρονο Μάικλ Τζεχλ.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα ο ίδιος δήλωσε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το κορίτσι και πως οι Αρχές ξέρουν που να τον βρουν.

«Φιλικός χίπις»

Η Κάρολ εργαζόταν σε ένα μπαρ σε απόσταση 450 μέτρων από το σημείο που η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαϊου του 2007. Η ίδια περιέγραψε τον Τζέχλ ως «φιλικό χίπι» που δεν υπάρχει λόγος να τον υποπτεύονται. 

«Αστυνομικοί μπήκαν στο μπαρ και με ρώτησαν αν μπορούσα να θυμηθώ την 3η Μαΐου του 2001. Φυσικά και θυμάμαι. Ήμουν στο μπαρ και μας πήραν κάποιοι φίλοι και είπαν ότι ένα μικρό κορίτσι είχε εξαφανιστεί. Βγήκαμε στο δρόμο και ψάχναμε να τη βρούμε όλη νύχτα» ανέφερε η Κάρολ.

«Με ρωτούσαν για τη Μαντλίν και για τον πρώην φίλο μου. Ήμασταν μαζί περίπου ενάμιση χρόνο αλλά το διάστημα της εξαφάνισης της Μαντλίν είχαμε πολλά χρόνια χωρίσει. Δεν υπάρχει λόγος να τον υποπτεύονται και η αλήθεια είναι ότι έμεινα έκπληκτη που με ρωτούσαν για εκείνον» πρόσθεσε.

Τη νύχτα της εξαφάνισης της Μαντλίν ο Ιρλανδός Μάρτιν Σμιθ, που ήταν στο μπαρ που δουλεύει η Κάρολ, είδε έναν άνδρα μαζί με ένα μικρό ξανθό κοριτσάκι που ο ίδιος πιστεύει ότι ήταν η Μαντλίν.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!