
Εξέλιξη-Σοκ! Τι συνέβη στον μάρτυρα κλειδί της υπόθεσης Παντελίδη;
Ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να ταράξει τα νερά και να δημιουργήσει αρκετές απορίες για το τροχαίο δυστύχημα.
Η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, όλους αυτούς τους μήνες εκφράζει τα παράπονά της για καθυστερήσεις των ανακριτών αρχών, στην διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» υπήρξε άνθρωπος ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν διατεθειμένος να καταθέσει όλα όσα είδε στις αρμόδιες αρχές. Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο μάρτυρας κλειδί της υπόθεσης.
Η οικογένεια Παντελίδη κατέθεσε το αίτημα στην τροχαία Ελληνικού, προκειμένου να κληθεί ο συγκεκριμένος μάρτυρας για κατάθεση.Όμως μία βδομάδα αργότερα συνέβη ένα περίεργο περιστατικό.
Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε τον μάρτυρα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες του επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τον άγρια. Το μυστηριώδες άτομο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές και ο μάρτυρας ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ είναι τρομοκρατημένος. Μάλιστα συνδέει την επίθεση με την πρόθεσή του να καταθέσει για το Τροχαίο και πλέον διστάζει να το κάνει.