Εξέλιξη: Και η Mattel προχώρησε σε αλλαγή του βιογραφικού της Barbie- Αντωνιάδου


Και νέα εξέλιξη στο θέμα της Ελένης Αντωνιάδου και την αμφισβήτηση των επιτευγμάτων της και της επιστημονικής της ταυτότητας: η Mattel, που δανείστηκε το πρόσωπό της για να δημιουργήσει την πρώτη ελληνίδα Role Model Barbie, προχώρησε σε αλλαγή της ιδιότητάς της στην ιστοσελίδα της.

Συγκεκριμένα, μετά την αλλαγή της Wikipedia στο λήμμά της για την Αντωνιάδου, και η εταιρεία προχώρησε σε αλλαγή της ιδιότητας της στο βιογραφικό που φολοξενεί στην ιστοσελίδα της αφαιρώντας από τον τίτλο το «NASA Scientist» (Επιστήμονας της NASA). Πλέον, η Ελένη Αντωνιάδου αναφέρεται ως «Επιστήμονας της αναγεννητικής ιατρικής και της βιοαστροναυτικής».

To βιογραφικό της πριν:

Και η αλλαγή:

Τη συνεργασία της Αντωνιάδου με τη NASA διέψευσε και ο ίδιος o οργανισμός με απάντηση – δήλωση στην εφημερίδα Telegraph, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης σε κάποιο πρότζεκ.

«Χαστούκι» από τη NASA: «H Eλένη Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ εδώ»

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπήρξε απάντηση από το γραφείο Τύπου του brand παιχνιδιών, σύμφωνα με τα οποία «η Mattel, δεν σχολιάζει θέματα που άπτονται προσωπικών υποθέσεων», αλλά ας σημειωθεί ότι ακόμα ούτε στον επίσημο ιστότοπο της Mattel ούτε στα social media έχει γίνει επίσημη τοποθέτηση.

 

Ελένη Αντωνιάδου: Διασυρμού συνέχεια – Η Wikipedia άλλαξε το λήμμα της

The post Εξέλιξη: Και η Mattel προχώρησε σε αλλαγή του βιογραφικού της Barbie- Αντωνιάδου appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!