Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για το «Πάμε Πακέτο» και το λόγο που δεν έχει νιώσει την ανάγκη να παρουσιάσει άλλη εκπομπή εδώ και 14 χρόνια. «Τα έχω κάνει όλα, από ειδήσεις, πρωινή ενημερωτική, μεσημεριανό, βραδινό show.Δε ξέρω  αν επέλεξα το Πακέτο ή εκείνο με επέλεξε. Συμπαντικά ήρθε αυτό το πράγμα στη ζωή μου», εξήγησε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ηλικία της αλλά και στο πόσο προσέχει την εικόνα της αφού πουθενά δεν πάει απεριποίητη. «Είναι μέρες που αισθάνομαι 25 γιατί παίζω με αντίπαλες 20αρες και τις κερδίζω και είναι μέρες που αισθάνομαι 85 γιατί σκέφτομαι πολύ, βαθιά, σοφά, κατασταλαγμένα. Δε θέλω ούτε να γεράσω, ούτε να φαίνομαι κουρασμένη ούτε ατημέλητη. Μην ξεχνάς ότι είμαι Θεσσαλονικιά. Απεριποίητη πουθενά, ούτε στο σπίτι. Beach Volley με κραγιόν δεν παίζω, με lip gloss αντιηλιακό μπορεί», είπε.

Δείτε τι άλλο ανέφερε για τα μετάλλια που έχει αποκτήσει από τους αγώνες στο beach volley αλλά και το τσιφτετέλι στο γάμο της Μαρίας Μενούνος που προκάλεσε αίσθηση

Δείτε τη συνέντευξη