Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές παρουσίες, καθώς είναι πολύ γλυκιά, μορφωμένη και ο λόγος της στην εκπομπή Ελένη είναι πάντα ουσιαστικός και με περιεχόμενο.

Αν και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη μέσα στα πάντα καλόγουστα σύνολα που επιλέγει, με μαγιό σπάνια αναρτά κάποια φωτογραφία. Ούσα μητέρα δύο παιδιών, θα συμφωνήσετε σίγουρα μαζί μας πως διαθέτει πολύ κολακευτικές μεσογειακές αναλογίες που της ταιριάζουν απόλυτα. Ωστόσο η ίδια δεν έχασε ευκαιρία να κάνει χιούμορ, γράφοντας στη σχετική λεζάντα: «#bikinibody χωρίς δίαιτα; φωτογραφίζεσαι ξάπλα μέσα στο νερό φορώντας ένα μπικίνι που σε κολακεύει και όλα κομπλέ!».

Θέλεις #bikinibody χωρίς δίαιτα; φωτογραφίζεσαι ξάπλα μέσα στο νερό φορώντας ένα μπικίνι που σε κολακεύει και όλα κομπλέ! ? ? Το δικό μου είναι από τα Marks & Spencer και αν και εσύ έχεις την Marks & Spencer Bonus Card, μπορείς να επωφεληθείς από την προσφορά 20% στα είδη παραλίας έως 23 Ιουνίου #ιδεες_και_λύσεις #marksandspencer #highsummer18 #nofilter #onlywater #andaniceswimsuit #andasmile #thatsall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) στις