Στα highlights στο Περιστύλιο του Ζαππείου όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση προγράμματος του Alpha, ήταν φυσικά η selfie της Ελένης Μενεγάκη με την Ελεονώρα Μελέτη.

Βλέπετε, είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη αφότου η μια είχε πάρει «σκυτάλη» από την άλλη στην παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ», το 2005.

Οι δύο γυναίκες, που τρέφουν μεγάλη εκτίμηση μεταξύ τους, απαθανάτισαν τη συνάντησή τους με μια selfie, που ανέβασε η Ελεονώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, έγραψε και ένα τρυφερό μήνυμα δημόσια για την Ελένη.

«Πριν 13 χρόνια τέτοια εποχή, ξεκινούσα ένα ταξίδι, έχοντας περάσει μια πόρτα που όταν έφυγε η Ελένη, την άφησε ανοιχτή…τότε αν κάποιος μου έλεγε πως σήμερα θα περνάγαμε την ίδια πόρτα για να πάει η κάθε μια στο γραφείο της, δεν θα το πίστευα!αααχ την ήθελα καιρό αυτή τη φωτογραφία!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω.

 

View this post on Instagram

 

Πριν 13 χρόνια τέτοια εποχή, ξεκινούσα ένα ταξίδι, έχοντας περάσει μια πόρτα που όταν έφυγε η Ελένη, την άφησε ανοιχτή…τότε αν κάποιος μου έλεγε πως σήμερα θα περναγαμε την ίδια πόρτα για να πάει η καθε μια στο γραφείο της , δεν θα το πίστευα!αααχ την ήθελα καιρό αυτή τη φωτογραφία! @elenimenegaki. Make up/hair @panoskallitsis styling: @ioannasalamoura

A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on