Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της – «Την κοιτάω και σκέφτομαι πόση δύναμη έχει που κατάφερε να με αλλάξει»


Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεοπτική της στέγη, συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστό για την παρουσιάστρια καθώς, εκτός από την βάπτιση της κόρη της, παντρεύτηκε και τον εκλεκτό της καρδιάς της σε μια ιδιαίτερη μέρα.

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο», είχε δηλώσει η Ελεονώρα Μελέτη στο «Mega Καλημέρα».

Η ίδια λοιπόν, συνεχίζει να περνά ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές χωρίς να αποκαλύπτει την τοποθεσία της, ενώ σήμερα, Παρασκευή 18/8 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα, την οποία συνόδευσε με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

«Τη κοιτάω μωρέ κ σκέφτομαι… σκέφτομαι το χθες, το αύριο, το πως θα ήταν αν δεν υπήρχε. Τον πρώτο καιρό κ τα δύσκολα συναισθήματα, τα αλλά συναισθήματα, τα πρωτόγνωρα.

Τις αγωνίες, τις φοβίες που απέκτησα κ δεν είχα παλιά, το κορίτσι που ήμουν, αυτή που έγινα κ αυτή στην οποία προσδοκώ να εξελιχθώ. Τη κοιτάω κ σκέφτομαι πόση δύναμη έχει , πόση επιρροή, που κατάφερε να με αλλάξει κ που το πετυχαίνει ακόμα μέρα με τη μέρα όλο κ πιο πολύ…», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη κάτω από την ανάρτησή της.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!