Ελεονώρα Μελέτη για Madonna: «Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει;»


Εδώ και καιρό, κάθε δημόσια εμφάνιση της Madonna ή δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις. Όπως για παράδειγμα, η τελευταία ανάρτηση που έκανε στα social media, με αφορμή τα γενέθλιά της. 

Στην αρχή του βίντεο, εμφανίστηκε να κάνει στροφές μέσα σ’ ένα σπίτι, ενώ αργότερα βρίσκεται μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο μαζί με δύο άλλες γυναίκες, τον ατζέντη της και άλλον έναν άνδρα. Μαζί με την παρέα της τσουγκρίζουν τα ποτά τους και της εύχονται «χρόνια πολλά». Στο τέλος, η Μαντόνα φιλά στο στόμα τις δύο γυναίκες που κάθονται δίπλα της. Στη λεζάντα έγραψε: «Φιλιά γενεθλίων με τις σκυ@@@ μου στο πλάι».

Παράλληλα, σχεδόν όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, έχουν αποσπάσει αρκετά επικριτικά σχόλια, όσον αφορά την παραμόρφωση του προσώπου της. Ο λόγος είναι η επεξεργασία και τα φίλτρα, που χρησιμοποιεί, τα οποία τη δείχνουν υπερβολικά νέα, όπως σχολιάζουν οι χρήστες της πλατφόρμας.

Αυτό παρατήρησε και η Ελεονώρα Μελέτη σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της Madonna και δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο. «Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει; Εμάς; Τον εαυτό της; Όλους;» έγραψε η παρουσιάστρια, η οποία έχει πολλές φορές υπογραμμίσει ότι προτιμά να μη χρησιμοποιεί κανένα φίλτρο στις φωτογραφίες της.

Πηγή: ethnos.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!