Ελίνα Κωνσταντοπούλου: Δεν παράτησα το τραγούδι και δεν άνοιξα τυροπιτάδικο


Μέσα από το προφίλ της στο Facebook,  διέψευσε την είδηση αυτή, γράφοντας σε δημοσίευσή της: «Επειδή έχω βαρεθεί να ανακυκλώνονται ειδήσεις οι οποίες είναι ψευδείς και γιατί μέχρι τώρα δεν έδωσα σημασία, πρέπει να εξηγήσω σε όλους αυτούς ότι δεν παράτησα το τραγούδι και δεν άνοιξα τυροπιτάδικο. Δεν υπάρχει “τυροπιτάδικο” (αν και δεν είναι ντροπή να έχεις τυροπιτάδικο). Το μαγαζί είναι παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο-μπουγάτσα-καφές και το άνοιξε ο σύζυγός μου το 2002. Εγώ άφησα τη νύχτα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Και κατέβαινα στο μαγαζί του άντρα μου από το 2014 και μετά. Έτσι για να ξεδίνω. Αυτά για όλους όσους έχουν καταντήσει να ανακυκλώνουν κουταμάρες για να έχουν δουλίτσα.

Η Ελίνα Κωνσταντοπούλου έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το τραγούδι. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα, είχε αναφέρει ότι:

Κάποια πράγματα έχουν χρονικά όρια, εμένα το όριο μου στο τραγούδι τελείωσε. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά όταν έρχεται κάτι άλλο και σε γεμίζει περισσότερο, νομίζω την παίρνεις εύκολα την απόφαση. Έχω αποσυρθεί από το τραγούδι από το 2012. Σήμερα έχω το δικό μου ζαχαροπλαστείο, έχει γλυκά Θεσσαλονίκης. Φτιάχνω κοσμήματα χειροποίητα τα τελευταία χρόνια.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!