Νικήτρια στις καρδιές όλης της Ελλάδας είναι η Ελένη Φουρέιρα παρά τη δεύτερη θέση που έφερε στη Eurovision αλλά και το γεγονός ότι εκπροσώπησε την Κύπρο.

Η νίκη της pop star ήταν δικαίωση για την ίδια που εδώ και τέσσερα χρόνια παρακαλά την Ελλάδα να της επιτρέψει να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, με απευθείας ανάθεση, και να δείξει στην Ευρώπη το ταλέντο και το φλογερό της ταμπεραμέντο.

Τι ήταν όμως εκείνο που έκανε την Ελένη Φουρέιρα να αναζητά διακαώς να συμμετέχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό; «Είναι ο μόνος τρόπος να σε δουν 250 εκατομμύρια κόσμος. Είναι η μεγαλύτερη διεθνής μουσική γιορτή, όποιον καλλιτέχνη κι αν ρωτήσεις, θα ήθελε να τον δει ένα τέτοιο κοινό», δήλωσε σε συνέντευξή της στη lifo.

Και όπως όλα δείχνουν είχε απόλυτο δίκιο.

Η Ελένη από την ημέρα που εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision, στην Altice Arena, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας μαγνήτισε τα βλέμματα, τα στοιχήματα της έδιναν την πρώτη θέση, το κοινό την αποθέωνε και το τραγούδι ανέβαινε ραγδαία στα charts. Η ανοδική της πορεία συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς και μετά τον τελικό του διαγωνισμού.

Η pop star όμως είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν και στο Instagram, το οποίο είναι ναι μεν ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά παράλληλα για τους celebrities και τους influences είναι και μια καλοπληρωμένη δουλειά.

Η Ελένη Φουρέιρα, συγκεκριμένα την ημέρα που εμφανίστηκε στη σκηνή για να κάνει την πρώτη της πρόβα, είχε 420.000 followers ενώ αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τους 616.000 followers. Συνεπώς η τραγουδίστρια έχει αυξήσει σχεδόν 200.000 τους ακολούθους της σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες.

Η pop star, επίσης, έχει δεκάδες προτάσεις από το εξωτερικό, οργανώνει συναυλίες και εμφανίσεις και νιώθει ευλογημένη για όλα όσα τις συμβαίνουν.

Ο προσωπικός λογαριασμός της Ελένης Φουρέιρα την Τετάρτη 16 Μαΐου, στις 16:00 είναι αυτός: