
Ελένη Τσολάκη: Ξέρουμε ποια είναι τα αγαπημένα της κραγιόν για αυτή την εποχή
Το καλοκαίρι ήρθε επιτέλους και μαζί του έφερε τη ζέστη, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βαφτούμε όπως τους κρύους μήνες. Τα «βαριά» foundation, οι πούδρες και τα smokey eye μακιγιάζ θα πρέπει να περιμένουν το φθινόπωρο, αλλά μέχρι τότε τα κραγιόν είναι η τέλεια λύση για εσάς που θέλετε να δείχνετε εντυπωσιακές κάθε στιγμή. Η Ελένη Τσολάκη συμφωνεί απόλυτα και για αυτό δεν δίστασε να δείξει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τα αγαπημένα της αυτή την εποχή, αναρτώντας μία φωτογραφία, στην οποία τα φοράει.
Κοριτσια μου νεα lipsticks απο τη μοναδικη @esteelauder!!Μπορειτε να αναμειξετε ενα η περισσοτερα χρωματα για να φτιαξετε το δικο σας αγαπημενο!!???εγω χρησιμοποιησα για το φουξια 220&200 κ για το nude (330&140)!! Περιμενω εντυπωσεις!!! #esteelauder #lipstick ##purecolor #nude #pink #happy
«Νέα lipsticks από τη μοναδική Estee Lauder! Μπορείτε να αναμείξετε ένα ή περισσότερα χρώματα για να φτιάξετε το δικό σας αγαπημένο! Εγώ χρησιμοποίησα για το φούξια τα 220 και 200 και για το nude τα 330 και 140», αποκάλυψε η ίδια.
Nude και φούξια λοιπόν επιλέγει η παρουσιάστρια, δημιουργώντας όμως την ιδανική απόχρωση για εκείνη, συνδυάζοντας διαφορετικά κραγιόν από τη νέα συλλογή της Estee Lauder, Pure Color Love. Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;
Πηγή: InStyle.gr