Ελένη Τσολάκη: «Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί – Μερικοί μπορεί να μην ξαναβρεθούμε» – Αυλαία για το Open Weekend


Αυλαία για την εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Το Σάββατο 24 Ιουνίου η παρουσιάστρια του Open αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της, φανερά συγκινημένη για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου δώσατε τη δυνατότητα να κάνω αυτό το ταξίδι, να ζήσω αυτές τις πανέμορφες στιγμές που δεν φαντάστηκα ποτέ μου ότι θα ζήσω. Μου έχετε γεμίσει την ψυχή μου με εικόνες. Σας ευχαριστώ γιατί χωρίς να μας ανταμείβατε εσείς, δεν θα ήμασταν εμείς εδώ», ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Ενώ ευχαριστώντας τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Αυτή είναι μια αλήθεια γιατί μετά από εδώ ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Μερικοί θα ξαναβρεθούμε, μερικοί μπορεί να ξαναβρεθούμε, μπορεί με άλλους να τα πούμε στο μέλλον. Κανείς δεν ξέρει…

Η Ελένη Τσολάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της: «Ήταν μια χρονιά που εμένα με ωρίμασε και με δυνάμωσε πάρα πολύ και σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους γι’ αυτό», είπε στο φινάλε της εκπομπής της στέλνοντας τις ευχές για καλό καλοκαίρι. 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!