Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Πετρουλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τις σκέψεις που κάνει για την περίοδο που θα φύγουν τα παιδιά της από το σπίτι για σπουδές η παρουσιάστρια μίλησε για τις δικές ανησυχίες.

Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως σε ένα σπίτι με 4 παιδιά και όλη την οικογένεια μαζί ενίοτε αποζητά λίγα λεπτά ησυχίας και χαλάρωσης όταν όμως έρχονται αυτές οι στιγμές δεν της αρέσει.

«Θα μιλήσω σα γυναίκα που ζει σε ένα σπίτι που μονίμως υπάρχει φασαρία. Ψάχνεις κάθε φορά τη στιγμή που θα είσαι λίγο μόνος σου με τον άνθρωπό σου και λίγο ήσυχα. Όταν έρθει αυτή η στιγμή ψάχνεις τη φασαρία σου. Όταν έχεις μάθει μέσα σε ένα σπίτι με τόσες εντάσεις, με γέλια φωνές, με ένα βουητό κάθε μέρα, φαντάζομαι ότι όταν αδειάζει- το σκέφτομαι κι εγώ συχνά- αυτή η μετάβαση θα είναι κάπως δύσκολα… Τα παιδιά όταν φεύγουν να σπουδάσουν ξαναγυρνάνε…..», είπε.

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια εξήγησε πως το συναίσθημα που νιώθει ένας νέος άνθρωπος όταν φεύγει πρώτη φορά από το σπίτι του είναι εκείνο της ελευθερίας και είναι απόλυτα φυσιολογικό. «Είναι το πρώτο βήμα για να πει κάποιος ότι φεύγω από το σπίτι μου και αισθάνομαι ελεύθερος- στο μυαλό τους είναι αυτό γιατί τι τα έχουμε δεμένα;», πρόσθεσε.

Δείτε τι άλλο ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη για την περίοδο που είχε φύγει εκείνη από το πατρικό της