Η Ελένη Μενεγάκη από ότι φαίνεται δεν τιμά μόνο την Άνδρο, αλλά αγαπάει όλα τα ελληνικά νησιά. Από τότε που τελείωσε ο φετινός κύκλος των εκπομπών της, δεν έχει σταματήσει να περιοδεύει στο Αιγαίο και φροντίζει μάλιστα να μας ενημερώνει για την εκάστοτε τοποθεσία της, ανανεώνοντας επιμελώς το Instagram feed της. Πέρα από ταξιδιωτικό όμως, οι φωτογραφίες της παρουσιάζουν και στιλιστικό ενδιαφέρον, ειδικά για εμάς τα fashion victims.

Αν και είναι πάντα ανεπιτήδευτες και μοιάζουν σαν να μην προσπάθησε καν για την κάθε της λήψη, το τελικό αποτέλεσμα την δικαιώνει και είναι αυτό που αγαπάμε στο account της Ελένης: Η φυσικότητά του. Στην ίδια λογική κυμαίνονται και τα ρούχα που προτιμά τελευταία, με το Καλοκαίρι να έχει επηρεάσει κατά πολύ το στιλ της. Μακριά από τα ρετρό chic και glamorous φορέματα που μας είχε συνηθίσει, τώρα προτιμά πιο gypsy ύφος με ρούχα ανάλαφρα και αέρινα. Παρακάτω ακολουθούν οι 2 τελευταίες της φωτογραφίες που μας ενέπνευσαν: Στην πρώτη μας δείχνει το απόλυτο beach look με λευκό έθνικ καφτάνι, ενώ στη δεύτερη επενδύει στη δύναμη του floral που τη μεταμορφώνει στην πιο girly  εκδοχή της. Alice in Wonderland is that you?

#eleni Στην Ιο … #summer #travel #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

#eleni ? Το ξέρατε ότι με συνδέσεις Fiber to the Home της COSMOTE, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε στο σπίτι μας για πρώτη φορά με 100% εγγυημένες ταχύτητες internet 100 & 200 Mbps που θα κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμα πιο «γρήγορη» και εύκολη; Ανυπομονώ να φτάσει και στη δική μου γειτονιά! #COSMOTE #kalyteroskosmos #νεα_εποχη_internet #fibertothehome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις