Για την επιτυχία, την καριέρα, το καλάμι που μπορεί να καβαλήσει ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα φώτα της δημοσιήτητας και έχει μεγάλη αναγνώρισει και το υπέρμετρο εγώ, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή τον απολογισμό για τη ζωή της που έκανε η τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη με πλήρη συνείδηση ανέφερε πως όταν αγγίζεις και κατακτάς την κορυφή δεν γίνεται να μην ξεφύγεις από τα όρια. «Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις μεγάλη επιτυχία και εσύ λίγο να μην τα χάσεις. Όποιος το πει θα πει ψέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Η παρέα της Ελένης ισχυρίστηκε πως σημασία έχει να μπορείς να κάνεις άμεσα την αυτοκριτική σου και να έχεις ανθρώπους γύρω σου να σε αγαπούν και να σε προστατεύουν.

Με την παρουσιάστρια να διευκρινίζει «αλλάζουν τα πάντα, αλλάζει το πώς σε βλέπουν οι γύρω σου».

«Εγώ γέλασα που έλεγες χθες με τη Λίτσα Πατέρα ότι θα καθίσω 2,3 χρόνια στην τηλεόραση και μετά θα κάτσω σπίτι και θα κάνω οικογένεια», είπε η Ελιάννα Χρυσικοπούλου.

«Όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, έλεγα ότι θέλω να κάνω παιδιά και το εννοούσα γιατί τότε δεν έπαιζε πολύ στην τηλεόραση αυτό… Δηλαδή ή έκανες μία δουλειά όπως έκανα εγώ ή έκανες παιδιά… εγώ έλεγα τότε θέλω να ζήσω στην περιφέρεια, στην εξοχή και το πίστευα αυτό που έλεγα. Έλεγα θέλω να κάνω παιδιά όσα μπορέσω μέχρι τα 40 μου! Μετά τα ξεπέρασα τα 40, που έκανα… Έτσι σκεφτόμουν. Μετά κουράστηκα και έλεγα γιατί να με πιέζω τόσο πολύ. Έτσι σκεφτόμουν και πέρασαν τα χρόνια», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το απόσπασμα