Ο Γιώργος Παπακώστας επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Σχεδόν ένα μήνα πριν, ο δημοφιλής chef, ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη – μέσω Instastories – ότι φεύγει για το εξωτερικό, μια ημέρα νωρίτερα από ότι ήταν κανονισμένο και μέχρι σήμερα δεν τον είχαμε ξανά δει στην κουζίνα της εκπομπής.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Γιώργος Παπακώστας εισέβαλλε στην εκπομπή μετά από επιθυμία της Ελένης και «έλυσαν» τις διαφορές τους. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν έχει θυμό με το chef γιατί τον θεωρεί μικρό παιδί. Παράλληλα, ο chef της έκανε παράπονα που δεν του απάντησε σε κανένα Instastories. «Της έστειλα τόσα βιντεάκια, τόσες αφιερώσεις και τίποτα… Ούτε μια απάντηση δεν πήρα. Λέω μάλλον έχει νεύρα μαζί μου», είπε για να πάρει απάντηση «Τα νεύρα τα κατάπια, μου ήρθαν την πρώτη μέρα, αλλά μετά εντάξει».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπακώστας έδωσε on air τις νέες ημερομηνίες που θα απουσιάζει από την εκπομπή με την Ελένη να λέει: «Παιδιά να σας πω κάτι, σηκώνω μανίκια, μπαίνω κουζίνα και θα γίνει χαμός εδώ μέσα, έχω να σας κάνω συνταγές… Τι μαθαίνω τόσα χρόνια εδώ μέσα…»

Δείτε το βίντεο και τον απολαυστικό διάλογο