Η Τραϊάνα Ανανία αποχώρησε από το NOMADS ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ την Κυριακή 21 Οκτωβρίου αφήνοντας πίσω της την Τόνια Σολανάκη. Στη μάχη για την αποχώρηση ήταν και ο Άλεξ Καββαδίας ο οποίος όμως κατάφερε να κερδίσει στο αγώνισμα και να μην αγωνιστεί για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Να τονίσουμε, πως η Τόνια κατάφερε να δημιουργήσει χάος στην ομάδα των Λεμούριων με τη συμπεριφορά της και όλοι ήθελαν να αποχωρήσει εξηγώντας πως είναι άλλος άνθρωπος μπροστά και άλλος πίσω από τις κάμερες.

Η Τραϊάνα λίγο μετά την αποχώρησή της το έριξε στην… πίτσα. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μέσα από το λογαριασμό του Instagram του NOMADS έστειλε το δικό της μήνυμα. «Μια δήλωση έχω να σου κάνω με πίτσα γιατί NOMADS χωρίς πίτσα δε γίνεται. Γι΄αυτό από εδώ και πέρα θα βλέπετε όλοι NOMADS με πίτσα. Φαίνεται καλύτερα, εντάξει; Άντε bye», είπε τρώγοντας ένα κομμάτι πίτσα.

Δείτε την μετά την αποχώρησή της από το NOMADS

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

‪Ακόμα δεν πρόλαβε να φύγει από το #NomadsGR και βρήκε πίτσα!! Καλή επιστροφή @traiana.anania ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου! ❤️#ant1tv #exclusive ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NomadsAnt1 (@nomadsant1) στις