Εκτός εαυτού ο Γιώργος Πιλίδης: Ποιος έφαγε τα λεφτά; Ψεύτη, έχω φάει τη ζωή μου. Καραγκιόζηδες!


Ποιος έφαγε τα λεφτά; Ψεύτη, έχω φάει τη ζωή μου. Καραγκιόζηδες! Άγριος καυγάς στον “αέρα” του καναλιού σε ζωντανή εκπομπή. Ο αθλητής της ελεύθερης πάλης μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Για τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά και τη στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης απέναντί του μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ο κορυφαίος αθλητής ελεύθερης πάλης, Γιώργος Πιλίδης, που συμμετείχε στο Survivor.

 Όταν παρενέβη στην εκπομπή ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Κώστας Φάλιας, ο 22χρονος αθλητής εξερράγη.

 Ο αντιπρόεδρος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν ενημέρωσε κανέναν από την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο εκνευρισμός του έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν ο κ. Φάλιας μίλησε για το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ που φέρεται να έχει δοθεί από την Ομοσπονδία στον αθλητή.

«Πότε είχα εγώ γιατρό,  μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. Δε μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ. Θα μου λέει ψέματα αυτός ο άνθρωπος που δεν τον γνωρίζω καν; Σας παρακαλώ πραγματικά, αφήστε με να σηκωθώ να φύγω. Τρελαίνομαι. Με τρώει το δίκιο μου.

Γύρισα από το Survivor και τέσσερις μήνες λιώνω στην προπόνηση και δε με στέλνουν στους αγώνες. Με τι λόγια να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους. Πότε είχα γιατρό ψεύτη! Να μας πει καλύτερα ποιος τα έφαγε τα 150 χιλιάδες ευρώ. Δε ντρέπεσαι ρε; Ξεφτίλα.

 Δε μπορώ. Δε θα μου λέει εμένα ψέματα αυτός. Θα μου πει εμένα ψέματα; Δε μπορείτε να βγάζετε έναν άνθρωπο που σας ορκίζομαι πρώτη φορά τον βλέπω. Κάθε μέρα αλλάζουν τους αντιπροέδρους. Εγώ πριν δυο εβδομάδες γνώρισα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας. Πλάκα μας κάνετε;» είπε ο Γιώργος Πιλίδης ο οποίος είχε βγει εκτός εαυτού.

Στη συνέχεια μάλιστα η έντασή του ήταν τόσο μεγάλη που δάκρυσε και με αρκετά έντονο τρόπο συνέχισε να λέει, «Έχω δώσει τη ζωή μου σε αυτό το άθλημα. Δε γουστάρω να το ξανακάνω. Καραγκιόζηδες όλοι σας. Το ίδιο γινόταν και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τώρα, θα μου πείτε τελευταία στιγμή πήγαινε στους Αγώνες, πως θα πάω; Οι απατεώνες δε ξέρω τι λένε και δε με ενδιαφέρει. Έχω φέρει εννέα μετάλλια, Ολυμπιακή πρόκριση, παγκόσμιο ρεκόρ στα 22 μου. Τι θα μου πουν;»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!