Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του αντεισαγγελέα Ντογιάκου στον Βύρωνα


Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στην αστυνομία, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στον Βύρωνα, έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.  

Άγνωστος τηλεφώνησε  στις 4 τα ξημερώματα στην ιστοσελίδα «Zougla» και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα και ότι επρόκειτο να εκραγεί σε 20 λεπτά. Ο άγνωστος τόνισε ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έπρεπε να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Σημειώνεται ότι εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη, ενώ η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή. Έπειτα από έρευνες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία 

Στο σημείο βρίσκεται  κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). 

 Οι πρώτες δηλώσεις του Ισίδωρου Ντογιάκου για την βόμβα έξω από το σπίτι του

Ο κ. Ντογιάκος δήλωσε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ‘οτι “ειδοποιηθήκαμε από την αστυνομία ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε μπαγκαζιέρα μηχανής και στη συνέχεια το είδα με τα μάτια μου. Έχει αποκλειστεί η περιοχή και δεν μας επιτρέπουν να βγούμε από το σπίτι μας που βρίσκομαι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου”.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!