Εκπτώσεις 50% στα εισιτήρια τρένων και ΚΤΕΛ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς


Από αύριο, Σάββατο 29 Αυγούστου, έως και την επόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, θα παρέχονται εκπτώσεις 50% στα εισιτήρια των τρένων και υπεραστικών λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Την παροχή εκπτώσεων σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που θα αναλάβουν υπηρεσία το νέο σχολικό έτος σε περιοχές μακριά από τον τόπο διαμονής τους, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, από τους προέδρους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππο Τσαλίδη, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών,Σοφοκλή Φάτσιο. Η παρέμβαση του κ. Καραμανλή, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιας για ζητήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σοφίας Ζαχαράκη.

Ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσαλίδη και τον κ. Φάτσιο για την άμεση ανταπόκριση τους και άμεσα δόθηκαν οδηγίες για έκπτωση 50% στα εισιτήρια των τρένων και υπεραστικών λεωφορείων για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τον τόπο μόνιμης κατοικίας προς τον τόπο διορισμού τους.

 

news

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!