Τον γνωρίσαμε για τα καλά μέσα από το Μπρούσκο και στην επόμενη σεζόν, αναμένεται να κάνει την είσοδό του στο Τατουάζ! Πρόκειται για έναν αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος θα έχει μάλλον… διπλό ρόλο στη σειρά.

Φυσικά μιλάμε για τον Κούλλη Νικολάου, ο οποίος μετά τον ρόλο του ως Ματθαίος στο «Μπρούσκο» μετρά αντίστροφα για την είσοδό του στο «Τατουάζ», καθώς αναμένεται να εμφανιστεί στα πέντε τελευταία επεισόδια!

Ο Κύπριος ηθοποιός θα υποδυθεί τον ταξίαρχο Δημήτρη Σέκερη, ο οποίος θα κληθεί να λύσει όλους τους γρίφους και να ενώσει τα κομμάτια του παζλ σε όλες τις ιστορίες. Ο ρόλος του μάλιστα θα αναδειχθεί καθοριστικός για το δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha.

Λίγο πριν την εμφάνισή του στο «Τατουάζ» αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βγήκε η σειρά με αντίπαλό της το «Survivor» λέγοντας χαρακτηριστικά στο Down Town Κύπρου: «Όχι απλά μας φόβισε, μας τρομοκράτησε! Βγήκε πέρσι ένα «Survivor» το οποίο σάρωσε και πέρσι το καλοκαίρι ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε το «Nomads» στον ΑΝΤ1, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «Voice» στον ΣΚΑΪ, αλλά κάναμε τέτοιες κινήσεις ώστε, έχοντας ένα καλό προϊόν, αυτό να περάσει σιγά-σιγά στον κόσμο και να κρατηθεί».

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη δυσκολία που έζησε μαζί με την οικογένειά του μετά την οικονομική κρίση στην Κύπρο. «Το 2013 ήμασταν έτοιμοι όχι απλά για κατάρρευση, αλλά να βρεθούμε φυλακή οικονομικά… Είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά, ένιωσα ότι ο κόσμος γκρεμίζεται, γιατί στην Κύπρο γινόταν «πόλεμος» με τα capital controls και το κούρεμα των καταθέσεων, ήθελα μόνο να πάρω τα παιδιά μου και να εξαφανιστώ. Ο Αντρέας Γεωργίου με άρπαξε και μου είπε «όχι, δεν θα το βάλουμε κάτω» και τον εκτιμώ γι’ αυτό. Μαζί με τη Βάνα Δημητρίου φτιάξαμε τελικά το «Μπρούσκο» και ήρθαμε εδώ, όπου υπήρχε ενδιαφέρον», σημείωσε.