Με ένα μωρό 11 εβδομάδων είναι λογικό κάποιος να αναρωτηθεί αν η Δούκισσα Νομικού προλαβαίνει να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της.

«Κάνω pilates όταν προλαβαίνω, γιατί είχα ξεχάσει πώς να κάθομαι στητά. Καμπουριάζω λίγο γιατί έχει βαρύνει το στήθος μου. Προσπαθώ σιγά σιγά να επανέλθω. Έχω ξεκινήσει και λίγο κολύμπι, αφού αρχίσαμε να πηγαίνουμε και στο νησί», εξηγεί.

Η επιδερμίδα της είναι λαμπερή και φρέσκια και αυτό το οφείλει σε κάποια προϊόντα που χρησιμοποιεί ευλαβικά. «Προσέχω όσο μπορώ τον εαυτό μου. Κάνω τα αγαπημένα scrub μου από τη L’oréal Paris, βάζω το True Match Foundation μου όταν νιώθω λίγο κουρασμένη και θέλω λάμψη στο δέρμα. Και προσπαθώ να κοιμάμαι καλά – ειδικά τώρα που κοιμάται όλο το βράδυ ο μικρός κοιμάμαι κι εγώ», λέει.

Τα μαλλιά της είναι πιο μακριά από ποτέ, γυαλιστερά και πλούσια, και έχω δει πως πολλά κορίτσια στο Instagram τη ρωτούν τι κάνει. «Έχουν μακρύνει πολύ και φαντάσου ότι τα κούρεψα κιόλας! Σίγουρα βοήθησαν οι βιταμίνες στην εγκυμοσύνη, συνδυαστικά με το γεγονός πως για εννέα μήνες δεν ταλαιπώρησα τα μαλλιά μου με βαφές. Με το που γέννησα έκανα μερικές ανταύγειες και πάλι όχι από τη ρίζα, οπότε έχουν δυναμώσει πολύ» εξηγεί.

Πηγή: People