Δολοφονία Καραϊβάζ: Μειώνεται ο κύκλος των υπόπτων – Πάνω από 100 βίντεο βλέπει η ΕΛ.ΑΣ


Μειώνεται ο κύκλος των υπόπτων, από τους ερευνητές τις Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο εξιχνιάσεις, τις στυγερής δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έπειτα από την εξέταση των βίντεο που έχουν στα χέρια τους και τα οποία είναι πάνω από 100, καταλήγουν σε κάποια συμπεράσματα, τα οποία τους οδηγούν σ ένα συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων που πλέον βρίσκονται στο «κάδρο» των ερευνών.
 
Παράλληλα η αναδίφηση σε παλαιότερες αναρτήσεις του αστυνομικού συντάκτη, αλλά και σε διαφορές που αυτά τα ρεπορτάζ είχαν δημιουργήσει στο οργανωμένο έγκλημα, φαίνεται πως έφεραν ένα αποτέλεσμα και κυρίως την τοποθετήσει σε συγκεκριμένο «κάδρο» ερευνών, ανθρώπων που θα ήθελαν να κλείσει το στόμα του δημοσιογράφου και να στερέψει η πένα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκτυο πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας είχε τεθεί σε πλήρη εγρήγορση, εντός και εκτός φυλακών, φαίνεται πως έχει δώσει πληροφορίες για ανθρώπους που είχαν ενοχληθεί από τα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ και κινούνται βέβαια στο χώρο τις Greek mafia.

Πλέον οι έρευνες φαίνεται πως έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση, πλην όμως ακόμα μιλούμε για εκτιμήσεις και ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και όχι αποδείξεις, ικανές να οδηγηθούν συγκεκριμένοι άνθρωποι ενώπιον τις Δικαιοσύνης.

«…πρόκειται για μια διαδικασία που θέλει πολύ χρόνο και δουλειά και κυρίως έρευνα, που θα φέρει και τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται …κατά συνέπεια είναι πολύ νωρίς να μιλούμε για αποτελέσματα», λέει στο real.gr αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!