Διονυσία Κουκίου – My Style Rocks: Η πρώτη εμφάνιση της Σταρ Ελλάς 2008 – «Δεν μπορώ να βλέπω δεύτερης διαλογής γυναίκες»


To My Style Rocks επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε τη νέα κριτική επιτροπή, καθώς εκτός από τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό που συμμετείχαν και πέρυσι, φέτος είχαμε και την προσθήκη της Σοφία Χατζηπανελή.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια καλωσόρισε τις διαγωνιζόμενες, όπου μεταξύ αυτών διαγωνίζεται και η Διονυσία Κουκίου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, το 2008.

«Η πασαρέλα του My Style Rocks δεν είναι η πρώτη πασαρέλα που έχω περπατήσει. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις γυναίκες γιατί ξέρω πώς λειτουργούν. Θα μου πουν έναν καλό λόγο μπροστά μου και με το που γυρίσω την πλάτη θα με θάβουν», είπε αρχικά η Διονυσία Κουκίου. 

«Δεν μπορώ να βλέπω δεύτερης διαλογής γυναίκες και τι εννοώ με αυτό; Χείλη, άσχετο που έχω και εγώ, φρύδια, στήθος, ντύσιμο. Είναι όλες μια κόπια. Επειδή είμαι συνηθισμένη στις πρωτιές λέω να φέτος να κερδίσω άλλο έναν τίτλο», συμπλήρωσε η Διονυσία Κουκίου. 

Δες το βίντεο

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!