Δικηγόρος Ιωάννας: Έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ποια ήταν η δράστις


Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε μέσα από το MEGA ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, κατά τη διάρκεια των ερευνών, όταν οι αστυνομικοί έδειχναν τη φωτογραφία της 35χρονης γυναίκας πλέον ως μία από τις υπόπτους της επίθεσης, η Ιωάννα τους απάντησε ότι την γνωρίζει και ότι δε θα της έκανε κακό.

«Κάποια στιγμή της έδειξαν κάτι φωτογραφίες, που μάλιστα η Ιωάννα μου μετέφερε ότι της έδειχναν κάποιες ‘άσχετες’ φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, δήλωσε πως ενημέρωσε την Ιωάννα για την προφυλάκιση της 35χρονης, με την άτυχη κοπέλα να μην μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι δράστις της επίθεσης είναι η 35χρονη.

«Μια ηθική, μικρή ικανοποίηση υπάρχει. Πραγματικά έχει πέσει από τα σύννεφα. Την είχε δει ελάχιστα» τόνισε.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο γεγονός πως όλο το σχέδιο της επίθεσης ήταν πολύ καλά οργανωμένο, ενώ σημείωσε πως δε θα ήταν απίθανο η δράστις να προέβαινε και σε άλλη παρόμοια ενέργεια μετά την επίθεσή της στην Ιωάννα.

«Για να φτάσει η αστυνομία στα ίχνη της μετά από 20 μέρες, είχε κάνει καλό σχεδιασμό. Δε θα μου έκανε καμία εντύπωση να συνέχιζε να χτυπά με τον ίδιο τρόπο, ρίχνοντας καυστικό υγρό και σε άλλες κοπέλες».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!