Διαζύγιο ζητεί η καλλονή σύζυγος του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Τζορτζ Φλόιντ


Διαζύγιο ζητεί η κυρία Κέλι Τσόβιν πρώην Μις Μινεσότα και σύζυγος του λευκού αστυνομικού που σκότωσε τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ, σύμφωνα με τη βρετανική tabloid «Daily Mail».

Όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα, η Κέλι Τσόβιν κατέθεσε επισήμως αίτηση διαζυγίου μόλις έγινε γνωστό ότι στον σύζυγό της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία του άτυχου Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Ντέρεκ Τσόβιν, 44 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για δολοφονία και ανθρωποκτονία σε τρίτο βαθμό, ενώ ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Η Κέλι Τσόβιν είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Μινεσότα το 2009

Η σύλληψή του έγινε τρεις ημέρες μετά από συνεχείς διαδηλώσεις και ταραχές, καθώς ο πρώην πλέον αστυνομικός φαίνεται σε βίντεο να σκοτώνει τον Τζορτζ Φλόιντ έχοντας το γόνατό στο λαιμό του δολοφονηθέντος Αφροαμερικανού για 8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα, παρ ότι ο άτυχος Φλόιντ εκλιπαρούσε για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα «DailyMail.com» η σύζυγος του κατηγορούμενου Ντέρεκ Τσόβιν, Κέλι, ακτινολόγος και πρώην «Μις Μινεσότα» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας από όλους να σεβαστούν τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον τέως σύζυγό της καθώς και τους ηλικιωμένους γονείς της.

Ο κατηγορούμενος πρώην αστυνομικός συνάντησε την Κέλι όταν επισκέφθηκε, μαζί με έναν συλληφθέντα, στο ιατρικό κέντρο – το ίδιο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του Τζορτζ Φλόιντ, ώστε ο συλληφθείς να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010

Η Κέλι, παιδί προσφύγων που έφθασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Λάος, κατέκτησε τον τίτλο της Μις Μινεσότα το 2009, ενώ πλέον ασχολείται με το real estate.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!