Μία συγκλονιστική αποκάλυψη από γνωστό δημοσιογράφο του Alpha, ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία που είχε στην ζώνη του πολέμου.

Τον Σπύρο Λάμπρου τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha να παρουσιάζει μαζί με τη Ράνια Τζίμα την ενημερωτική εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ». Ωστόσο ο γνωστός δημοσιογράφος πριν φτάσει να παρουσιάζει τη δική του εκπομπή είχε ασχοληθεί και με το πολεμικό ρεπορτάζ.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην Real, μίλησε για κάποιες δύσκολες στιγμές που βίωσε την περίοδο που βρέθηκε στον πόλεμο του Ιράκ, αφού απειλήθηκε ακόμη και η ζωή του.

«Δεν βάζω εύκολα μυαλό. Μάλλον δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είπα ότι «τη γλίτωσα» και απλώς συνέχισα. Ακόμη και τότε στο Ιράκ που με έπιασαν και με έδεσαν, με μισθό 900 ευρώ μεικτά σε πόλεμο, εγώ δεν σταμάτησα», σημείωσε.

Ενώ στη συνέχεια απάντησε αν θα έμπαινε στη διαδικασία να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Τώρα για κανέναν λόγο. Δεν έχω βιώσει κάτι που να με βάλει σε σκέψεις. Έχουμε πολύ καλές εργασιακές συνθήκες. Έχεις μια ασφάλεια ότι σε σέβονται και πάντα τρεις μέρες πριν τελειώσει ο μήνας σε πληρώνουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ πως, όταν με χρειάζονται κι αυτοί σε κάτι πιο δύσκολο και διαφορετικό, πρέπει κι εγώ να βάλω πλάτη, όπως έβαλαν κι αυτοί».