Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, με την εντυπωσιακή του εμφάνιση, όμως, δεν περνά καθόλου απαρατήρητος, αντίθετα κερδίζει αμέσως τα γυναικεία βλέμματα. Του επισημαίνω τα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο με τίτλο «Ο γοητευτικός σεφ στο πλευρό της Φαίης Σκορδά», αλλά και τα πειράγματα που του κάνει η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό αέρα για την επιβλητική εμφάνισή του. Χαμογελάει. «Στα σαράντα μου, η λέξη “σέξι” δεν με αντιπροσωπεύει. Σαφώς και με κολακεύει όταν μου κάνουν κομπλιμέντα, αλλά αυτό που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο είναι τα μηνύματα από τηλεθεάτριες οι οποίες φτιάχνουν τα γλυκά που δείχνω. Προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω εύκολες και οικονομικές συνταγές, που μπορεί ο καθένας να τις εκτελέσει με επιτυχία».

Ο Δημήτρης, εκτός από ένας τελειομανής επαγγελματίας, είναι και ένας ιδιαίτερα στοργικός πατέρας. «Η Μιχαέλα, η κόρη μου, είναι το νούμερο ένα για μένα. Όταν με βλέπει στην τηλεόραση, στενοχωριέται γιατί, όπως μου λέει, μου μιλάει και –φυσικά– δεν της απαντάω! Τη βλέπω όσο πιο συχνά μπορώ και είμαστε μαζί κάθε Σαββατοκύριακο. Ξέρεις, όταν είσαι πατέρας, είναι δύσκολο να βρεις μια συνειδητοποιημένη σύντροφο που δεν είναι η μητέρα του παιδιού σου, που να σε καταλαβαίνει και να σε νιώθει. Και εγώ αισθάνομαι πολύ τυχερός γιατί την έχω βρει» αποκαλύπτει στο People, χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναρωτιέμαι αν το ενδεχόμενο ενός γάμου και η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού είναι κάτι που υπάρχει ως πλάνο στο μυαλό του. «Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Είμαι σε μια δημιουργική ηλικία και αισθάνομαι πιο δυνατός από ποτέ. Ειλικρινά έχω αγάπη μέσα μου, που θέλω να τη δώσω απλόχερα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.