Δημήτρης Λάλος: Ο αγαπημένος κακός του τηλεοπτικού κοινού αποκαλύπτεται!


Ο αγαπημένος κακός του τηλεοπτικού κοινού και του Twitter Δημήτρης Λάλος, κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία αλλά την επιτυχία του στην σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ενασχόληση του με την υποκριτική αποκαλύπτοντας πως ουδέποτε έχει ολοκληρώσει σχετική σχολή.

“Η καταγωγή μου είναι από την Ελασσόνα. Από έναν σκληρό τόπο, στο βουνό επάνω και νομίζω δεν πρέπει να ξεχνάμε την καταγωγή μας” είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος και πρόσθεσε: “8 χρονών έφυγα με τους γονείς μου πήγαμε στη Γερμανία και έμεινα εκεί μέχρι τα 18 μου. 10 πολύ ωραία χρόνια που εκεί μεγάλωσα και πέρασα όλη μου την εφηβεία. Γνώρισα πολύ κόσμο από πολλούς λαούς και εθνικότητες, αλλά και κάπως αγάπησα την Ελλάδα λίγο περισσότερο επειδή μου έλειπε αρκετά. Ήθελα πάντα να έρθω στην Ελλάδα για διακοπές και τώρα που ήρθα στην Ελλάδα νιώθω ότι κάνω συνέχεια διακοπές”.

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα δήλωσε: “Ήρθα να σπουδάσω. Πέρασα στις πανελλήνιες. Οι γονείς μου εξακολουθούν να βρίσκονται στη Γερμανία. Κι έτσι ήρθα στην Αθήνα”.

 Γιατί ασχολήθηκε με την υποκριτική; “Όταν ήρθα στην Αθήνα και ξεκίνησα να σπουδάζω ένιωθα πως δεν είμαι σίγουρος για αυτό που κάνω […] Είναι καλό να μην ξέρεις τι θες να κάνεις. Δεν χρειάζεται πάντα να ξέρουμε τι θέλουμε να γίνουμε. Η διαδικασία και ο δρόμος είναι κι αυτός σημαντικός. Μέσα εκεί κάπου ανακάλυψα το θέατρο” απάντησε ο Δημήτρης Λάλος.

“Δεν τελείωσα σχολή υποκριτικής. Μαθήτευσα για πάνω από 10 χρόνια. Από εκεί και ο ρεαλιστικός μου τρόπος παιξίματος” αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τον “Σασμό” ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε πως προσπαθεί να διατηρήσει το όλον γύρω από έναν άνθρωπο που υποφέρει και τον τρόπο που εκφράζεται. “Προσπαθώ να μένω πιστός σε μια ατμόσφαιρα που φέρει ο χαρακτήρας μου […] Έχω κι εγώ πολλά κοινά με τον Μαθιό” επισήμανε.

Όπως ήταν λογικό, η Ναταλία Γερμανού, ως φανατική της σειράς, θέλησε να μάθει λίγα πράγματα από τη συνέχεια της ιστορίας με τον ίδιο να την τρολάρει όπως συνηθίζει να κάνει και μέσα από τα προσωπικά του social media. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος απαντούσε στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας με ερώτηση προκαλώντας γέλια τόσο στην ίδια, όσο και τη Ναταλία Αργυράκη που βρισκόταν στο χώρο της συζήτησης κάνοντας από κοινού τη συνέντευξη.

“Υπάρχει περίπτωση να είσαι ο πατέρας του Νικηφόρου;” ρώτησε η Ναταλία Γερμανού, με τον Δημήτρη Λάλο να απαντά: “Υπάρχει;”. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε επίσης: “Υπάρχει περίπτωση να πας φυλακή;” με τον “Μαθιό” να απαντά ξανά: “Υπάρχει; Θα σας πω: Δευτέρα με Πέμπτη στις 9” προκαλώντας στιγμές γέλιου μεταξύ τους αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πόσο χιούμορ έχει.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!