Η Μαρία Μπακοδήμου και ο πρώην σύζυγός της και κριτής του “My Style Rocks”, Δημήτρης Αργυρόπουλος έχουν μαζί δυο υπέροχους γιους, τον Νικήτα και τον Άρη. Μάλιστα, αν και έχουν πάρει διαζύγιο, αυτό δεν τους εμποδίζει από το να μένουν δυο καλοί φίλοι!

Όπως αποκάλυψε όμως χθες το βράδυ στο gala του“My Style Rocks” ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο γάμος τους ήταν γεμάτος απρόοπτες εκπλήξεις…! Με αφορμή την εμφάνιση μιας διαγωνιζόμενης με concept γάμo στο Δημαρχείο, o κριτής θυμήθηκε τον δικό του πολιτικό γάμο με την Μαρία Μπακοδήμου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί και ο ίδιος αποκάλυψε πως μια φράση της τον έκανε να φύγει από το Δημαρχείο τρέχοντας! Δείτε τι δήλωσε:

«Η Μαρία ήταν έγκυος στον 8ο μήνα και είχαμε πάει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μια δικηγόρο στο δημαρχείο για να παντρευτούμε. Ξέραμε ότι είναι αγόρι το παιδί και μου λέει η Μαρία «Μπορούμε να πούμε το παιδί Μπακοδήμο». Επειδή η Μαρία δεν έχει αδελφό ήθελε να συνεχιστεί το όνομα. Έγινα έξαλλος και έφυγα. Μετά φυσικά γύρισα γιατί την αγαπούσα!», είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποκαλύπτοντας το άγνωστο περιστατικό από το γάμο του!