Δε βιάστηκε ποτέ η Ελένη – Άρεσα στην 19χρονη ΑμεΑ


Στη δημοσιογράφο του Star Ρούλα Κουσκουρή και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μιλά για πρώτη φορά ο αλβανικής καταγωγής καταδικασθείς -σε ισόβια κάθειρξη και 15 έτη- για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μέσα από τη φυλακή, αναφέρεται και στη νέα υπόθεση του ομαδικού βιασμού 19χρονης ΑμεΑ, για την οποία κάθεται και πάλι στο εδώλιο, αλλά και για την υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, τη μαρτυρική δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Όλα είναι ένα φιάσκο λέει για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης και προσθέτει: «δε γίνεται να συσχετιστεί η μία υπόθεση με την άλλη». Αναφερόμενος στην υπόθεση Τοπαλούδη είπε ότι το δικαστήριο έβγαλε μια απόφαση και είναι δεκτή. «Εγώ είπα όλη την αλήθεια» υποστηρίζει. 

Ο ίδιος σημειώνει επίσης ότι δε γίνεται να περνούν έναν 19χρονο τότε, ως βιαστή. «Είχα σχέσεις και κοπέλες που με εκτιμούσαν» ισχυρίζεται. 

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος τονίζει ότι ο ίδιος άρεσε στη 19χρονη ΑμεΑ και πως γι’ αυτό είπε άλλωστε και η ίδια στην κατάθεσή της ότι «είναι ομορφούλης». «Πώς γίνεται να έχει γίνει ένας βιασμός και να λέει ότι είμαι όμορφος; Δεν έβγαλε κάποιο συναίσθημα αντιπάθειας; Πώς είναι δυνατόν να είναι απαθής μετά από έναν βιασμό;» διερωτάται.

«Δε τη χτύπησα» λέει ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος ως απάντηση στην κατάθεση της 19χρονης, που υποστήριξε ότι τη χαστούκισε και την τράβαγε από τα μαλλιά. Επίσης, ο ίδιος υποστηρίζει ότι η 19χρονη πήγε να καταγγείλει βιασμό μετά από 44 μέρες, αφότου είχε βγει η υπόθεση Τοπαλούδη και πως η οικογένεια της τώρα ζητά αποζημιώσεις.

«Δεν το έχω πράξει, ήταν όλα συναινετικά. Ζητώ δικαίωση, δεν υπήρξε βιασμός. Δεν είμαι βιαστής» σημειώνει. 

Όσον αφορά στην Ελένη Τοπαλούδη, υποστηρίζει ότι: «Η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της, δε βιάστηκε ποτέ η Ελένη. Δεν της αφαίρεσα τη ζωή, σας το ορκίζομαι στη δική μου τη ζωή. Έχω μια αδελφή, δε θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν μπόρεσα να την προστατεύσω. Την πηγαίναμε στο νοσοκομείο, εκείνος την τελευταία στιγμή, άλλαξε την πορεία του αυτοκινήτου».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!