Με έναν ανορθόδοξο τρόπο αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς, καθώς, όπως λέει, η σύντροφός του θα τον χωρίσει αν δεν ορίσουν ημερομηνία γάμου μέχρι το τέλος του χρόνου!

«Τον γάμο δεν θα τον αποφύγω πια», δηλώνει, στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού, ο Γιάννης Καπετάνιος, ο οποίος διατηρεί σχέση με μία κοπέλα 24 χρόνια μικρότερή του, με την οποία γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε να τον επισκεφθεί στο καμαρίνι του.

Και συνεχίζει: «κάθε κοπέλα έχει τα όνειρά της, μπορεί να θέλει να παντρευτεί, να βάλει νυφικό κι εγώ δεν μπορώ να στέκομαι εμπόδιο στα όνειρά της. Η σύντροφός μου, μου έχει δώσει ημερομηνία μέχρι το τέλος του 2017 για να παντρευτούμε».

«Μένουν πέντε μήνες, μέχρι το τέλος του χρόνου, για να ορίσω ημερομηνία», επισημαίνει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει πως, σε αντίθεση περίπτωση, «θα μου “κουνήσει μαντήλι”. Έτσι μου είπε! Δεν θα κάτσει να χαραμίσει τα νιάτα της μαζί μου… και έχει δίκιο!».

Επισημαίνοντας πως, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να παντρευτεί μέσα στο 2017, ο Γιάννης Καπετάνιος επισημαίνει πως πρέπει να το πάρει απόφαση και να ορίσει ημερομηνία μέχρι το Πάσχα του 2018, ενώ αποκαλύπτει πως ακόμα δεν έχει πάρει δαχτυλίδι και η σύντροφός του… κάνει υπομονή!